Let them eat cake!

image101
Har nyss sett Marie Antoinette. Jag tyckte mycket bättre om den än jag hade förväntat mig. Kanske var det för att jag redan var förvarnad på den ickebefintliga handlingen, och hade ställt in mig på en sådan film, men jag tyckte inte alls att den var seg eller ointressant. Jag tyckte att den var fascinerande och att kläderna och miljöerna som framställdes i den var oerhört vackra. Och musiken! Jag vill ha soundtracket.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Den var seg i handlingen tycker jag. Men kläderna är fina och Kirsten är söt och spelar bra =)

Postat av: Louise

Citatet är från Arks låt Uriel, som jag antar att de spelade på konserten.. gråtlåt när Ola själv spelar gitarr.
Hah. Har bara sett en home-burned Thailandimporterad version av Marie Antoinette. Han som hade fixat den engelska texten kunde inte engelska, textade typ varannan mening och textade fel. Mycket intressant och det mest roande med hela filmen.. :) Men visst är den vacker.

2007-05-06 @ 19:00:40
Postat av: Erika

Tja Hanna! läget..känns bra att vi kommunicerar via blogg ;) haha..jo det känns att studenten närmar sig nu, speciellt efter att vi fått mössorna! min mamma sa att hoin träffat på er efter the ark! hon tyckte också att de var grymma o blev upprörd när de skrev i kvällsposten att ola såg ut som en tjej. haha PUSSS

2007-05-07 @ 13:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback